VD & rekryterare Fredrik Bergvik

VD & rekryterare – XLNT Talent 

Fredrik Bergvik har bakgrund inom rekryterings- och bemanningsbranschen och har erfarenheter från både mindre startup och börsnoterade bolag. Med ett strategiskt och relationsskapande arbetssätt har han som ambition att tillsammans med kunderna skapa ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete. 

Tillsammans med Björn Bergström, VD och grundare av XLNT Search, startade de ett dotterbolag vid namn XLNT Talent där Fredrik är VD och rekryteringskonsult.

Björn Bergström

Senior rekryteringskonsult med mer än 20 års erfarenhet av att rekrytera inom Tech och Teknikområdet. Kunderna har varit allt från Startups, Gasellbolag, 33-listan eller börsnoterade bolag.

Björn har tidigare arbetat som säljare, marknadschef, försäljningschef och VD inom olika branschområden. Han har också varit anlitad föreläsare inom området ”hur man attraherar talangerna till sitt företag.

Björn har även drivit jobbmässorna Sverige Work i Stockholm och Göteborg där inriktningen varit inom Tech och Teknikbolag.

Senior rekryteringskonsult – Björn Bergström
Jacob Olbing

Jacob Olbing

Jacob är en lagspelare och tävlingsmänniska med sin bakgrund inom ishockeyn. 

Han studerar idag internationell försäljning på IHM Business School samtidigt som han jobbar på XLNT Talent som Kundansvarig/Rekryteringskonsult.

Maria Cammell

Maria Cammell arbetar som rekryteringskonsult på XLNT Talent. Maria har flera års erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen. Motiveras av att ge kandidat och kund en god upplevelse genom hela rekryteringsprocessen med målet att hitta bästa matchning mellan kandidat och kund.

Maria Camell – rekryteringskonsult
Eddie Erixon

Eddie Erixon

Eddie är en idrottskille som ansvarar för den löpande ekonomi samt bokslut för XLNT Search, XLNT Switzerland och XLNT Talent.

Eddie får varje investerad krona att växa med tre. Läs mer på moneybear.se

Lilian Ljungberg

Lilian är web designer, grafisk designer och social media-strateg. Hon har arbetat som web designer i 17 år och som grafisk designer i över 25 år.

Hon uppdaterar webben, skapar annonser, både print och digitalt samt sköter sociala media för XLNT Talent.
Läs mer på DigitalGuidance.se.


Lilian Ljungberg