VD & rekryterare Fredrik Bergvik

VD & rekryterare – XLNT Talent 

Fredrik Bergvik har bakgrund inom rekryterings- och bemanningsbranschen och har erfarenheter från både mindre startup och börsnoterade bolag. Med ett strategiskt och relationsskapande arbetssätt har han som ambition att tillsammans med kunderna skapa ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete. 

Parallellt är Fredrik professionell Ishockeymålvakt och spelar för närvarande i Södertälje SK i Hockeyallsvenskan. 

Med sin erfarenhet och kunskap inom kompetensförsörjning har Fredrik en god förståelse och förmåga att både identifiera och lösa kundens behov på bästa sätt. 

Tillsammans med Björn Bergström, VD och grundare av XLNT Search, startade de ett dotterbolag vid namn XLNT Talent där Fredrik är VD och rekryteringskonsult.

Björn Bergström

Senior rekryteringskonsult som har mer än 20 års erfarenhet av att rekrytera inom Tech och Teknikområdet. Kunderna har varit allt från Startups, Gasellbolag, 33-listan eller börsnoterade bolag.

Björn har tidigare arbetat som säljare, marknadschef, försäljningschef och VD inom olika branschområden. Han har också varit anlitad föreläsare inom området ”hur man attraherar talangerna till sitt företag.

Björn har även drivit jobbmässorna Sverige Work i Stockholm och Göteborg där inriktningen har varit inom Tech och Teknikbolag.

Senior rekryteringskonsult – Björn Bergström
Lilian Ljungberg – web designer

Lilian Ljungberg

Lilian är web designer, grafisk designer och social media-strateg. Hon har arbetat som web designer i 17 år och som grafisk designer i över 25 år.

Hon uppdaterar webben, skapar annonser, både print och digitalt samt sköter sociala media för XLNT Talent.