Seniora rekryterare

Om oss

Med våra 25 år i branschen har vi byggt upp bra kunskap och expertis inom rekrytering och konsulttjänster. Vi förstår de unika utmaningarna och möjligheterna som finns inom både tjänstemannasektorn och arbetarsidan.

Till skillnad från många andra aktörer inom branschen väljer vi att arbeta med ett begränsat antal uppdrag samtidigt. Detta möjliggör en djupgående och personlig service för både våra kunder och kandidater. Hos oss får varje kund och uppdrag två seniora rekryteringskonsulter som arbetar nära er för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Varför välja XLNT Talent som partner inom kompetensförsörjning?

Genom att begränsa antalet uppdrag kan vi fokusera helt på att leverera högkvalitativ service och resultat till våra kunder. Ni kan vara trygga i vetskapen att ni får dedikerad och personlig support genom hela processen.

Våra seniora rekryteringskonsulter är engagerade i varje enskilt uppdrag och strävar alltid efter att överträffa era förväntningar. Med deras djupa branschkunskap och erfarenhet kan ni vara säkra på att ni får de bästa kandidaterna för era behov.

Låt XLNT vara er partner i era rekryterings- och konsultbehov. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att nå era mål och överträffa era förväntningar. Tillsammans skapar vi framgång!

Rekryterare
VÅRA MEDARBETARE
VD & rekryterare Fredrik Bergvik

VD & rekryterare – XLNT Talent 

Fredrik Bergvik har bakgrund inom rekryterings- och bemanningsbranschen och har erfarenheter från både mindre startup och börsnoterade bolag. Med ett strategiskt och relationsskapande arbetssätt har han som ambition att tillsammans med kunderna skapa ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete. 

Tillsammans med Björn Bergström, VD och grundare av XLNT Search, startade de ett dotterbolag vid namn XLNT Talent där Fredrik är VD och rekryteringskonsult.

Björn Bergström

Senior rekryteringskonsult med mer än 20 års erfarenhet av att rekrytera inom Tech och Teknikområdet. Kunderna har varit allt från Startups, Gasellbolag, 33-listan eller börsnoterade bolag.

Björn har tidigare arbetat som säljare, marknadschef, försäljningschef och VD inom olika branschområden. Han har också varit anlitad föreläsare inom området ”hur man attraherar talangerna till sitt företag.

Björn har även drivit jobbmässorna Sverige Work i Stockholm och Göteborg där inriktningen varit inom Tech och Teknikbolag.

Senior rekryteringskonsult – Björn Bergström
Maria Cammell


Maria Cammell

Maria Cammell arbetar som rekryteringskonsult på XLNT Talent. Maria har flera års erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen. Motiveras av att ge kandidat och kund en god upplevelse genom hela rekryteringsprocessen med målet att hitta bästa matchning mellan kandidat och kund.

Eddie Erixon

Eddie är en idrottskille som ansvarar för den löpande ekonomi samt bokslut för XLNT Search, XLNT Switzerland och XLNT Talent.

Eddie får varje investerad krona att växa med tre. Läs mer på moneybear.se

Eddie Erixon
Lilian Ljungberg

Lilian Ljungberg

Lilian är web designer, grafisk designer och social media-strateg. Hon har arbetat som web designer i 17 år och som grafisk designer i över 25 år.

Hon uppdaterar webben, skapar annonser, både print och digitalt samt sköter sociala media för XLNT Talent.
Läs mer på DigitalGuidance.se.